Jag älskar fina vackra saker, dekorationer, pyssel, trädgård, resor, kalas, fest, hattar, vackra ord och fina tankar.

tisdag 16 februari 2016

Kul med krokar och skruvdragare!

 De här söta krokarna har jag haft ett tag, kunde inte låta bli att köpa dem när jag hittade dem, på H&M Home tror jag att det var. Men sedan visste jag inte riktigt vart jag ville ha dem.. men så igår så fick jag dem i handen och funderade lite.. så kom jag på att jo, nu vet jag vart jag vill ha dem. I skafferiet har jag behövt krokar ett bra tag.
Först satte jag upp dem som de är, men det kändes för futtigt.. Så tittade jag mig omkring i skafferiet..
 
 
Jag tycker det är kul med skruvdragare... 
 
Och i Skafferiet stod att par små plywoodskivor som jag tapetserat in för att ha som tavlor "eller nåt", för ett bra tag sedan när vi tapetserade väggen. De skulle bli till min bakgrund för krokarna!
Jag mätte ut hur jag ville ha krokarna på tavlan och satte dit skruvarna lite grann, jag skruvade också dit skruvarna som skulle fästa hela tavlan i väggen, lite grann. Man får akta så man inte skruvar fast alltihopa i bordet.. Det skulle varit typiskt mig... Men det gick bra den här gången.
 
 Så här satte jag skruvarna.
 
 Jag testade för att se hur krokarna skulle hamna i avstånd.
 
 
Sedan satte jag upp krok-tavlan på väggen i skafferiet.
 Och sedan var det dags för krokarna att få sin plats. Jag fick dra år och släppa på skruvarna ett par gånger för att få rätt avstånd så att krokarna kom dit utan att sitta för löst sedan.
Så här blev det sedan när jag hängde dit några handdukar. Jag tycker det blev riktigt gulligt!
Det här lilla fixet, slutade med att jag sedan dess städar ut och fixar hela skafferiet... Inte så enkelt för en som jag som älskar saker och inte gillar att slänga.. Men det blir bättre. Jag borde ha tagit en före bild på hela skafferiet, för risken är att där jag ser ett jättelyft kanske andra fortfarande bara ser ett stökigt skafferi.... :-/  
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar